ЈУГОВИЋЕВА УЛИЦА ДОБИЈА У НОВОМ РУХУ

Приводи се крају реконструкција Југовићеве улице, у дужини од 750 метара. Радницима грађевинске фирме “Градитељ НС” поверен је близу 13 милиона динара вредан посао, који подразумева комплетну рекострукцију. Радови ће се окончати за два дана, јер је преостало још само уређење банкина и колских улаза. У овој грађевинској сезони, ово је прва реконструисана градска улица:

– По нашој устаљеној пракси и плану приоритета, настављамо реконструкцију најлошијих улица и путне инфраструктуре. Испуњавамо дато обећање да ћемо током 2019. санирани коловоз у овој улици који је, то сви знају, био у веома лошем стању. Уређен је и део кишне канализације. Сличних радова и реконструкција комплетних улица биће још до краја грађевинске сезоне. Објавићемо ускоро план реконструкције улице за наредних неколико година- рекао је Марков и додао да су средства за реконструкцију ове улице обезбеђена из градског буџета. Житељи Југовићеве улице с одобравањем коментаришу нови изглед њиховог сокака:

– Стари асфалт је био пун рупа. Сада је све неупоредиво боље и безбедније. Наша улица биће најлепша у Кикинди-поручио је Радивој Степанов.

Извор: Град Кикинда