КИКИНДСКИ „АПОЛО“ ОРГАНИЗОВАО 3. „ЛУДАЈА КУП“

Врхунска организација и велики број такмичарки и такмичара свих узрасних категорија, чланова клубова из двадесетак градова широм Србије, обележили су 3. „Лудаја куп“. У организацији Стреличарког удружења „Аполо“, а под покровитељством локалне самоуправе и СЦ „Језеро“, такмичење је отворио Драган Пецарски, члан ГВ за спорт и омладину:

-Оваква такмичења сигурно ће допринети да стреличарство и у нашој средини постане још популарнији спорт. Ми смо са задовољством прихватили позив СУ „Аполо“ да подржимо ово такмичење и на тај начин додатно афирмишемо овај спорт. Све што Србија има у стреличарству, од пионира и кадета до сениора и ветерана, овде је у Кикинди на 3. „Лудаја купу“ – назначио је Пецарски. Тренер и такмичар СУ „Аполо“, али и генерални секретар Стреличарског савеза Србије, Завиша Лучић, похвалио се да је такмичење окупило 134 стреличарки и стреличара:

– У првом термину је наступило 40 такмичара, а још 94 у другом. Стреличари воле да долазе у Кикинду и да се овде такмиче. Правило је да се у нашем граду, без обзира да је у затвореном простору или на отвореном, остварују врхунски резултати. Испуцају се националне или међународне норме- истакао је Лучић. За „Аполо“ су наступили Драган Чобић, Завиша Лучић, Горан Недомачки, Данијел Микан, Ђорђе Мишковић, Давид Рице, Јожеф Олах, Растко Замуровић, Љубомир Замуровић, Снежана Замуровић и Сара Замуровић.

Извор: Град Кикинда