“НОВОГОДИШЊИ БАЗАР” ПОЧИЊЕ 23. ЈАНУАРА, ВЕСЕЛО ИСПРЕД ГРАДСКЕ КУЋЕ

Кикинђани ни овог децембра неће остати ускраћени за “Новогодишњи базар”. Од 23. до 31. јануара, на платоу испред Градске куће, двадесетак излагача понудиће широк избор ситница без којих је прослава новогодишњих и божићних празника незамислива. Јасмина Миланков из Одсека за послове развоја града најављују и нове садржаје који ће се сигурно свидети суграђанима:

– Посебан празнични амбијент употпуниће богат музички програм. Од 18 часова наступаће локални извођачи, док ће сат времена касније публику забављати бендови из других градова. Потрудили смо се да задовољимо различите музичке укусе. То значи да ће, поред осталих, свирати тамбурашки оркестар АДЗНМ “Гусле”, наковачки КУД “Извор”, хор “Чуперак”, дувачки оркестар ДВД, али и Влада Дивљан Трибуте, Беатлес Трибуте и Ђура и морнари. Новина “Новогодињег базара” јесте и кафић који ће употпунити празнички амбијент овог дела градског трга. Суграђани и гости нашег града овде ће моћи да се окрепе и, искрено се надамо, добро проведу – каже Миланков и додаје да ће, од 10 до 20 сати, ово место сигурно бити добро посећено. Миланков потврђује да неће бити организованог испраћаја старе и дочека Нове 2020. године:

– За суграђане, тачно у поноћ, припремамо ватромет. Последњег дана 2019. године, од 11,30 сати, организоваћемо дочек Дечје Нове године. Чланови Дечјег позоришта “Лане” и хора “Чуперак” најављују добру забаву. Са децом ће се дружити и Деда Мраз- рекла је она.

Извор: Град Кикинда