ПАЛАНАЧКИ ДУНАВ ФЕСТ ОВЕ ГОДИНЕ НА ПЛАЖИ РИО НА ДУНАВУ

Током наредног викенда, 15. и 16. јуна, у Бачкој Паланци биће одржан други Паланачки Дунав фест. Ове године локација фестивала је измештена на плажу Рио на Дунаву. Посетиоце очекују два дана одличне забаве уз најтраженије бендове и DJ-еве, а програм оба дана почеће у 20 часова.

DJ бина ће се налазити на самој плажи на песку док ће Rock бина бити постављена на платоу плаже Рио. ДЈ бина је новитет на фестивалу и обе вечери фестивала посетиоци ће моћи да уживају уз одабрану музику проверених DJ екипа од 23 часа.

За незаборавне ПДФ журке побринуће се прве вечери Бане Кнежевић и Late Night Consumption док ће друге вечери плесни подијум горети од музике коју бирају Cheeka & BaloO и Wet Dreams.

Љубитељи рок звука прве вечери фестивала имаће прилику да упознају нове наде домаће сцене. Бендови Harlekin, J & M, Northern Revival, Moon и NAVY не обећава наступаће у такмичарском делу програма док ће након њих за одличан провод бити задужен цовер бенд Осми дан из Новог Сада који је врло добро познат паланачкој публици. Бенд који буде победио у такмичарском програму наступаће и 16. јуна у ревијалном програму другог Паланачког Дунав феста.

У суботу, 16. јуна, на Rock бини поред победничког бенда свираће београдски Вива Вопс (победници трећег Бунт Рок фестивала), женски трио, Три капљице, регионалне звезде, Гужва у 16-ерцу, на далеко позната атракција Перо Дефформеро и панкери из доба Југе, легендарни Атхеист Рап.

Нема сумње да ће овогодишње издање бити одлична увертира у летњу фестивалску сезону.

Фестивал организује Удружење Рок култура уз подршку Општине Бачка Паланка и Туристичке организације Бачка Паланка.

Извор : РТВ