PANČEVO: FK ŽELEZNIČAR U POTRAZI ZA NOVIM ŠEFOM STRUČNOG ŠTABA

Fudbalski klub Železničar i šef stručnog štaba Dušan Jevrić prekinuli su više nego uspešnu saradnju, objavio je u petak klub sa Mise, navodi 013info.

– Uradili smo zaista veliku stvar. Realizovati projekat „Prva liga” nije bio nimalo lak posao, pa mi je zbog toga i draže što smo svi zajedno uspeli da ostvarimo najveći uspeh u istoriji Železničara. Zaista, puno mi je srce, kako zbog sjajnog rezultata, tako i zbog činjenice da sam radio u pravoj fudbalskoj sredini. Ljudi koji vode Železničar pokazali su se kao izuzetni profesionalci, a sve vreme mog boravka u klubu bili su i više nego korektni. Hvala svima sa kojima sam sarađivao, izjavio je na rastanku Jevrić.

Železničar je prethodne sezone dominirao u Srpskoj ligi „Vojvodina“. Uz 15 pobeda i dva nerešena rezultata, bili su ubedljivo prvi tako da prekid takmičenja i nije doneo ništa neočekivano – Železničar je sada član Prve lige Srbije.

– Sve je to život. Takav je sport, to je fudbal. Zahvalio bih se Dušanu Jevriću na korektnoj saradnji, na svemu što je učinio za naš klub i želim mu mnogo sreće u daljoj karijeri. Pred nama su novi izazovi. Treba da nađemo novo rešenje na mestu šefa stručnog štaba, ali imamo dovoljno vremena pa nećemo previše žuriti. Imamo nekoliko imena u opticaju, ali o tom po tom, dodao je prvi čovek Železničara Zoran Naunković.

Iako mediji kalkulišu da će novi trener biti Saša Ilić, legenda Partizana, mi potvrdu o ovome nismo uspeli da dobijemo. Kažu da su u potrazi za novim trenerom.

Izvor: 013info