PANČEVO: ŽETVA MEDALJA PLIVAČA DINAMA NA ZIMSKOM PRVENSTVU VOJVODINE

Zimsko prvenstvo Vojvodine održano je u Kikindi 29. februara. i 1. marta U kategoriji pionira i kadeta Plivački klub Dinamo Pančevo je nastupio na ovom prvenstvu sa 22 plivača, navodi 013info.

Zlatnu medalju osvojile su plivačice (pioniri) u štafeti 4×50 mešovitim stilom u sastavu Poljak Andrea, Šimon Sara, Milutinović Srna i Konstantinov Danica.

Plivači, prvog dana takmičenja, najuspešniji su bili u prsnom plivanju. Tako je Nadj Andrea osvojila drugo mesto u disciplini 200m, Ćirković Martin prvo mesto na 100m, a Šondić Strahinja drugo mesto na 200m. 

 Drugog dana takmičenja naše plivačice, juniorke, osvojile su 6 medalja. Najuspešnija je bila Belić Katarina osvojivši 4 medalje i to u disciplinama 400m mešovito drugo mesto u juniorskoj kategoriji i treće mesto u apsolutnoj. Srebro u disciplini 100m prsno u juniorskoj konkurenciji i bronzu u disciplini 200m mešovito u juniorskoj konkurenciji.

Vrhovac Jelena osvojila je drugo mesto u disciplini 200m delfin, a Husarik Dagmar treće mesto na 400m mešovito, obe u juniorskoj kategoriji.

Izvor: 013info