ПЕТА ПРОЛЕЋНА „ЦВЕТНА ПИЈАЦА“ ОВОГ ВИКЕНДА

Цветна пијаца, пета по реду овог пролећа, ће се одржати у петак и суботу, 11. и 12. маја, на платоу испред Спенса. Време је све лепше и сваки пут привлачи Новосађане да нас посете да би одабрали цвеће за уређење вртова, балкона и дворишта.

На цветној пијаци се може пронаћи разноврсно сезонско цвеће, саднице, кактуси, зачинско биље, листопадно дрвеће али и опрема за хортикултуру.

Након предаха од куповине цвећа, најбоље је свратити и купити нешто слатко или нешто здраво.

Покрет горана Новог Сада је веома задовољан што је у могућности да произвођачима цвећа и садница, али и Новосађанима пружа прилику да уживају у чарима цветне пијаце, а то је бирање цвећа и уживање у пролећу, мирисима и бојама.

На петој овогодишњој „Цветној пијаци“ своје производе ће грађанима и посетиоцима Новог Сада представити око 65 произвођача цвећа и садница и 10 произвођача меда и здравствено-безбедне хране.

Као и до сада сваки савет око неге одређене биљке се могу добити од излагача.

И ове године грађани и грађанке на једном месту по повољним ценама моћи ће да нађу велики избор цвећа, садница и опреме за хортукултуру, као и здраве хране, меда и понеки украс који ће красити домове посетилаца цветних пијаца.

Извор : РТВ