POBEDA DONJEG SREMA NA SUVAČI

U okviru 17. kola Međuopštinske lige Srem, na pećinačkoj Suvači juče su se sastali domaći FK „Donji Srem 2015“ i gosti iz Sremske Mitrovice FK „Mitros“. Već u 15. minutu domaćin je pripretio ozbiljnije, kada Marković nije uspeo da realizuje lepu akciju koju je započeo Ljubojević, a nastavio Mitrović. S druge strane, desetak minuta kasnije Malinović ne kažnjava kiks poslednje linije odbrane Donjeg Srema 2015. „Hladan tuš“ za domaćina u 25. minutu: šut Simjanovskog bio je neodbranjiv. Do poravnanja rezultata dolazi u 41. minutu; u kaznenom prostoru Mitrosa, lopta nezgodno odskače i pogađa Grbića u ruku. Graovac dosuđuje penal, koji Ljubojević pretvara u gol.

Dobar deo drugog poluvremena prolazi u inicijativi gostiju iz Sremske Mitrovice. U 62. minutu iskusni Nenad Mitrović u poslednjem trenutku izbacuje loptu iz svog gola posle udarca Panića. I kada su svi mislili da će na popularnoj „Suvači“ doći do podele bodova, posle velike gužve pred golom gostiju, lopta dolazi do Radivojevića, koji je šalje iza leđa Mršića, za nova tri boda i konačan rezultat Donji Srem 2015 – Mitros 2:1 (1:1)

Na Sportskom centru „Suvača“, pred oko 100 gledalaca sudio je Bojan Graovac iz Rume, koji je dodelio ukupno tri žuta kartona.

Izvor: Opština Pećinci