ПОЧЕЛЕ ПРИПРЕМЕ ЗА III ЈУНИОРСКИ КУП НАЦИЈА У БОКСУ

Врбас ће од 14. до 18. августа бити домаћин III Jуниорског купа нација у боксу, саопштили организатори сада већ традиционалне спортске манифестације – Боксерски савез Војводине, Бокс клуб Чарнок и локална самоуправа. Турнир је сврстан у високу А категорију на календару европских и светских боксерских такмичења.

Организациони одбор Јуниорског купа нација очекује учешће чак 25 боксерских репрезентација са четири континента, због чега ће општина Врбас, према речима Срђана Станића, члана Општинског већа задуженог за спорт, и Предрага Ројевића, саветника председника општине, учинити све да да пун допринос афирмацији спорта, али и промоцији средине као идеалне за организовање разних такмичења највишег ранга.

Уз општину Врбас, БК Чарнок и Боксерски савез Војводине, у организациони одбор укључени су Полицијска станица, Туристичка организација, Канцеларија за младе, Општинска организација Црвеног крста, Дом здравља „Вељко Влаховић“, Јавно комунално предузеће „Комуналац“, Центар за физичку културу „Драго Јововић“ и други привредни и спортски субјекти.

Извор: Општина Врбас