POZIV IZLAGAČIMA NA DRUGI NS MARKET „LETNJE ŠEME“

 Misija SMART (MS) i Firchie Think Tank Studio (FTTS), u subotu, 30. juna 2018. godine, od 11 do 19 časova, u prostoru FTTS organizuju drugi po redu NS Market pod sloganom „Letnje šeme“. Prijatelj NS Marketa je Unija poslodavaca Vojvodine (UPV).

NS Market okuplja zanatlije, male proizvođače, kreativce i inovatore sa ciljem da im otvori prostor za promociju i prodaju njihovih proizvoda i usluga. Ovoga puta posebno smo okrenuti onima koji u saradnji sa NS Market timom mogu da stvore šarenu letnju atmosferu ili njihovi proizvodi odražavaju slogan „Letnje šeme“.

I ovog puta, NS Market nudi komforan izlagački prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju izlagača, njihovih proizvoda i usluga i samog događaja.

Svi koji su zainteresovani da nastupe na drugom NS Marketu prijavne formulare mogu pronaći na sajtu www.nsmarket.rs, a popunjene formulare mogu slati na mail adresu novosadskimarket@nsmarket.rs, do 22. juna 2018. godine.

U 2018. godini NS Market organizovaće po jedan celodnevni izlagačko-prodajni festival jednom mesečno, koji će imati opšti i tematski deo, a pored promocije i prodaje, u ponudi će biti i drugi sadržaji koje će informisati i animirati posetioce i izlagače.