U PLAVOJ SALI TEHNOLOŠKOG FAKULTETA, 27. DECEMBRA 2022. GODINE, DODELJENE SU NAGRADE NAJBOLJIM STUDENTIMA FAKULTETA U ŠKOLSKOJ 2021/22.

Na početku, prisutne je pozdravila dekanica, prof. dr Biljana Pajin, istakla velike uspehe ovogodišnjih dobitnika i poželela im sreću u daljem studiranju i usavršavanju. Prodekanica za nastavu, prof. dr Marina Šćiban, čestitala je nagrađenim studentkinjama i poželela im puno uspeha na putu kojim su krenule.

Svečanoj dodeli je, ispred rukovodstva Fakulteta prisustvovala i prodekanica za nauku, prof. dr Zita Šereš, kao i rukovodioci studijskih programa, šefovi katedri i predstavnici studentskih organizacija.

Najbolji student prve godine studija je Nikolina Kozić, sa smera Biohemijsko inženjerstvo, nagradu za najboljeg studenta druge godine je dobila Gorica Tadić, smer Hemijsko-procesno inženjerstvo, Marija Lemić, sa smera Prehrambena biotehnologija, nagrađena je kao najbolji student treće godine, a Iva Toković sa studijskog programa Inženjerstvo materijala je najbolji student četvrte godine studija i najbolji student Tehnološkog fakulteta u akademskoj 2021/22. godini.