„ВИЗУРА“ ЗОВЕ РУМЉАНЕ НА ЛИГУ ШАМПИОНА

Све је спремно за нови одбојкашки спектакл у Руми. ОК „Визура“ Рума четврти меч овогодишњег издања Лиге шампиона игра у румској спортској хали у уторак, 6. фебруара, од 20:30 часова, а ривал ће им бити једна од најбољих европских екипа „Динамо“ из Казања.

Румљанке ће покушати да направе подвиг и изненаде, до сада, непобедиву руску екипу. Оптимизма у екипи тренера Дејана Деснице и те како има, јер је „Визура“ у првом мечу у Русији уводна два сета одиграла практично егал са Рускињама, које су можда и први фаворит за освајање најзначајнијег европског трофеја.

Најталентованије српске одбојкашице, предвођене капитеном Слађаном Ерић, позвале су румску публику да испуни спортску халу и као и у првом мечу Лиге шампиона против пољског „Хемика“ направи атмосферу за памћење.

Синоћњи последњи тест пред окршај у елитном европском такмичењу положен је са највишом оценом. Екипа из Руме је савладала, рутински, резултатом 3:0 екипу „Клек МД“, а шансу су добиле и играчице са мањим бројем утакмица у досадашњем првенству.

Дођите у уторак у Спортски центар „Рума“ и уживајте у врхунској одбојкашкој представи.

Извор: Општина Рума