VOŠINA ČETVRTA TITULA U NIZU!

Pobedom u Odžacima nad ekipom Poleta iz Sivca od 6:0  četiri kola pre kraja prvenstva osvojena je i četvrta titula u ovoj sezoni a inače i četvrta za redom u Razvojnoj ligi Srbije – grupa „Sever“.

Pa da krenemo redom. Već u četvrtoj minuti Gajdobranski Isidora je prelepim golom postavila stvari na svoje mesto. Da bi se odagnale sve sumnje oko novog/starog šampiona još u prvom poluvremenu postarale su se Marjanović Lena u 11 i Kljajić Draga u 29 minutu.

U drugom poluvremenu šansu su dobile sve Vošine princeze ali slika na terenu se nije menjala. Derviši Adrijana, Petrović Dušica i Beronja Milica su se upisale u listu strelaca za konačnih 6:0 i novu titulu.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka usledilo je slavlje na terenu a kapitenka Dejana Magovčević je u stilu Luisa Hamiltona uz prasak šampanjca i pena-parti sa svojim saigračicama proslavila novi uspeh.

Nakon toga je usledila svečana večera u čast naših princeza na kojoj je bio prisutan veći deo rukovodstva kluba i skoro ceo prvim tim.

foto: zfkvojvodina.rs

Veliku zahvalnost dugujemo gospodinu Marjanoviću na gostoprimstvu kao i gospodinu Zlatku Strunjašu i njegovoj ekipi na fer i korektnoj utakmici.

A sve čestitke za novu zvezdicu u kruni naših princeza pored trenera Nemanje i Miloša Savića zaslužuju: Tatjana Perenčević, Dejana Magovčević, Larisa Savić, Milica Denda, Milica Beronja, Isidora Gajdobranski, Živana Stupar, Draga Kljajić, Dušica Petrović, Adrijana Derviši, Nikolina Milić, Jana Boroja, Bojana Glumac, Ivanković Milica, Kanarić Mirjana, Milošević Maša, i Anastasija i Natalija Vuksanović.

Još jednom veliko hvala i puno sreće na završnici državnog prvenstva u Staroj Pazovi u „Kući fudbala“