VUKOVI OSTVARILI FANTASTIČAN NASTUP NA PRESTIŽNOM KARATE TURNIRU “VIROVITICA OPEN”

Na ovom prestižnom karate turniru, u izuzetnoj konkurenciji, fantastičan nastup ostvarili su i takmičari iz Karate kluba “Vukovi”, navodi nasemesto.

“Naši takmičari su u sklopu priprema za predstojeće Školsko prvenstvo Srbije i Kup Vojvodine, koji se održavaju u narednim nedeljama, odmerili snage sa takmičarima iz regiona, gde su, između ostalog, imali mečeve i sa standardnim reprezentativcima BiH, Hrvatske, Rumunije i dr. Pored odličnih mečeva koji su pokazali da je sportska forma naše takmičarske ekipe na izuzetno visokom nivou, naši takmičari su stekli nemerljivo iskustvo koje će im definitivno značiti u predstojećoj sportskoj karijeri”, kažu u KK “Vukovi”.

Na pobedničkom postolju takmičenje su završili:

 Milutinović Miloš – juniori – 2. mesto

 Mijanović Rastko – mlađi kadeti – 2. mesto

 Aleksandar Bođanac – juniori – 3. mesto

 Ćosić Filip – juniori – 3. mesto

 Krnajac Miloš – mlađi kadeti – 3. mesto

Kao deo takmičarske ekipe KK “Vukovi” na ovom prestižnom karate turniru nastupao je i takmičar iz KK “Borac 021”, standardni reprezentavac Srbije u kategoriji nada, Marko Đurđić, koji je takmičenje završio na visokom drugom mestu.

Nažalost, i pored odličnog nastupa, usled nedostatka sportske sreće i diskutabilnih sudijskih odluka, na pobedničkom postolju se nije našao takmičar “Vukova” Krnajac Mihajlo.

„U ovom periodu sprovodimo opsežne pripreme za zvanična takmičanja na nivou Srbije, dok nam je pažnja usmerena da naše takmičare što češće vodimo u inostranstvo. Ukratko nastup u Virovitici su obeležili odlični mečevi, nemerljivo iskustvo, lepo druženje i odlični sportski rezultati. Sa najvišim ambicijama izlazimo na zvanična državna prevenstva i kupove, gde imamo osnova da očekujemo odlične rezultate. Izuzetno smo ponosni na ekipu muških nada, koja je već prepoznatljiva u državi, kao i na juniorsku ekipu, koju uglavnom čine početnici u karate sportu, a koja je definitivno poseduje kvalitet koji ih svrstava u sam vrh“, saopštili su u upravi kluba.

Izvor: nasemesto