ВУЧИЋ ОТВОРИО РАДОВЕ: ПОЧЕЛА РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОЈЕКТА АСФАЛТИРАЊА СВИХ НЕАСФАЛТИРАНИХ УЛИЦА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА

Председник Србије Александар Вучић, у оквиру кампање „Будућност Србије“, у Инђији је свечано обележио почетак радова на асфалирању свих улица које до сада нису имале коловоз у складу са стандардима савременог живота.

„Више деца неће кроз блато ићи до школе“, поручио је Александар Вучић и додао „али посебно сам задовољан што показујемо бригу према обичним људима, да то није брига само према оним људима који седе у фотељама, само да они имају више“.

Зна председник Србије Александар Вучић да инђијска нова спортска хала стоји, и зна да недостаје још два милиона евра да се заврши, али зна и да ће држава обезбедити недостајућа средства да житељи Инђије добију оно што им је давно обећано.

„Ни једна кућа у општини Инђија неће бити без асфалта, али ми се овде нећемо зауставити – определили смо значајно више средстава за рехабилитацију свих осталих улица које су у катастофалном стању“, нагласио је Владимир Гак, председник општине Инђија.

Како наглашава председник општине, у наредних годину дана у Инђији ће се градити највише у односу на претходних 50 година. 

Извор: Општина Инђија